Moda ve Gingi 32’ye Kaldı..!

DİĞER

Kaya Artemis Otel’de yapılan North Cyprus Open’da ülkemizi temsil eden sporculardan Hüseyin Moda ve Cemal Gingi, son 32 sporcu arasına girerek para ödül kazandı

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu’nun ev sahipliğini yaptığı Uluslararası North Cyprus Open Turnuvası’na dördüncü gün maçlarıyla devam edildi. Dünya Dart Federasyonu’nun kurucu üyesi olan British Darts Organisation (BDO) ile yapılan görüşmeler neticesinde, 15-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen North Cyprus Open Turnuvası’nda dün (18 Ekim Cuma) “B” kategorisi maçları oynandı. Kaya Artemis’te gerçekleştirilen North Cyprus Open’da ülkemizi temsil eden sporcularımızdan Hüseyin Moda ve Cemal Gingi 201 sporcunun mücadele verdiği “B” kategorisi maçlarında başarılı oldu. Her iki sporcumuz son 32 sporcu arasına girerek para ödülü kazandı. 76 kadın sporcunun mücadele verdiği kadınlar “B” kategorisinde ise ülkemizi Cemre Kara ve Samiran Çoban temsil etti.

Finaller bugün

North Cyprus Open’da final müsabakaları bugün yapılacak. Final serisinde karışık çiftler, çift kadınlar, çift erkekler, “B” kategorisi tek kadınlar ve tek erkekler, “A” kategorisi tek kadınlar ve tek erkekler maçları yapılacak. Şampiyonada ülkemizin yanı sıra Rusya, Hollanda, İngiltere, İran, Belçika, Galler, İskoçya, Macaristan, Türkiye, Faroe Adaları, Almanya, İspanya, Fransa gibi ülkelerden gelen sporcular mücadele ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.