Masa Tenisinde Yeni Tesis Heyecanı..!

DİĞER

Masa Tenisi Federasyonu salonun yanında bulunan arazi için gün saymaya başladı.

Spor Dairesi bünyesinde bulunan ancak devlet emlak Malzeme dairesi tarafından kiralanan ve otopark olarak kullanılan alan için Masa Tenisi Federasyonu proje revise etmeye başladı.

2016 yılında konu arazi yine gündeme gelmiş ancak o dönem arazi kiralanmıştı.

Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana konuyla ilgili yaptığı açıklamada arazinin Spor Dairesi’ne ait olduğunu belirterek kira sözleşmesinin yenilenmemesi için Devlet Emlak Malzeme Dairesi’ne yazı gönderdiklerini kaydetti.

Dana arazi’nin Spor Dairesi’ne iadesinin ardından yapılacak protokol ile Masa Tenisi Federasyonu’na verileceğini ve bu alana çağdaş bir salon yapılması için girişim yapılacağını kaydetti.

Dana arazinin gençliğin daha modern bir salonda spor yapması daha çekici bir ortam yaratılması ve gençlerin hak ettikleri ortamlarda spor yapmaları için arazının spor tesisi olarak kullanılacağını açıkladı.

Masa Tenisi Federasyonu başkanı Mustafa Bekiroğluları ise daha önce hazırladıkları projeyi revise etmeye başladıklarını ve araziyi devraldıktan sonra inşaatın en kısa zamanda başlatılacağını kaydetti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.