Kunter Kardeşlerden Uluslararası Sertifika..!

DİĞER

Atıcılık Federasyonu’nun lisanslı üyeleri Murat Kunter ve Kerem Kunter, atıcılık sporu tarihinde Tabanca ve Tüfek branşlarında Avrupa Güvenlik Akademisinin (European Security Academy) kurslarına katılarak bir ilke imza attılar.

21 Haziran – 7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen kursa katılan Murat Kunter ve Kerem Kunter kardeşler tüm kurs programında yer alan branşları başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazandılar.

Federasyondan yapılan açıklamada “Kunter kardeşlerin Dünya kriterleri çerçevesinde Avrupa Tabanca ve Tüfek Eğitmen Sertifikası sahibi birer Uluslararası Eğitmen olarak Ülkemize çok önemli bir değer kazandırmışlardır” denildi.

Federasyon bünyesinde düzenlenecek Ateşli Yivli Tabanca ve Tüfek faaliyetlerinde “Uluslararası Tabanca ve Tüfek Eğitmeni” olarak görev alacak Kunter kardeşler, faaliyetlerde Uluslararası standartlarda hizmet verilmesini sağlayacak.

Federasyon başkanı Mehmet Paralik ve Kunter kardeşler Spor Dairesi Müdürü sayın Fuat Tek ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı sayın Emre Hacı’ya yaptıkları ziyarette katıldıkları kursla ilgili bilgi verildi, sertifikaları sunuldu ve geleceğe dair Ülkemizde Ateşli Yivli Silahlar Tabanca ve Tüfek branşlarında dünya standartlarında organize edilecek eğitim programları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.