Badminton’da Antrenörlere Online Seminer..!

DİĞER

Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, Türkiye Badminton Federasyonu ile yaptıkları protokol gereği yarın başlayacak olan uzaktan eğitim antrenör seminerine KKTC'deki antrenörlerin de ücretsiz olarak katılacağını söyledi.

Fırat Deniz, Kastamonu Üniversitesi'nden 20'yi Aşkın öğretim görevlisinin yer alacağı ve uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşecek UZEM antrenör seminerine yapılan protokol çerçevesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti badminton antrenörlerinin de ücretsiz olarak katılabilecekleri ve sertifika alabilecekleri açıkladı. Fırat Deniz, bu haberin dün gerçekleştirilen görüşmede kendilerine iletildiğini ve çok mutlu olduklarını söyleyerek Türkiye Badminton Federasyonu yetkililerine teşekkür etti.

Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen online yarışmaya büyük ilgi olduğunu Türkiye'den de sporcuların yarışmaya katılmak istemesi üzerine yarışmaya başvuruyu uzaklıklarını açıkladı.

“Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan sporculara nasıl bir aktivite yaptırabiliriz diye düşündük ve online yarışma fikri ortaya çıktı” diyen Fırat Deniz, bu sayede sporcuların evde hem spor yapmalarını hem de bir meşguliyet yarattıklarını söyledi. Deniz, bu organizasyona ailelerden de büyük destek geldiğini ve ailelerin de bu olayı takdir ettiğini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.