banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zafer, Buğra-Selin ve Caner-Nuri Çiftinin..!
banner98

Pro Beach 5.Zafer Kupası dün gece oynanan yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Birbirinden çekişmeli maçların izlendiği şampiyonada kadınlarda Buğra-Selin, erkeklerde de Caner-Nuri çifti şampiyonluğa ulaştılar.

Erkekler yarı finallerinde rakiplerini yenen Kemal-Ali Osman ve Caner-Nuri çifti finalde birbirlerine rakip oldular. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Caner-Nuri çifti Pro Beach 5.Zafer Kupası erkekler şampiyonluğuna isimlerini yazdırdılar. Erkeklerde üçüncülüğü Umut-Osman çifti elde etti.

Kadınlar yarı finallerinde ise Buğra-Selin ve Merve-Betül çifti kazanarak finale yükseldiler. Finalde 2-0 kazanan Buğra-Selin çifti Pro Beach 5.Zafer Kupası kadınlar şampiyonu oldular. Kadınlarda üçüncülük ise Müge-Ceren çiftinin oldu.

Genel Sıralama

Kadınlar

1.Buğra-Selin

2.Merve-Betül

3.Müge-Ceren

Erkekler

1.Caner-Nuri

2.Kemal-Ali Osman

3.Umut-Osman

Haber ve Foto: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75