banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol’da Şah Akademisi açıldı..!
banner98



Gazimağusa Namık Kemal Lisesi Spor Salonu’na çalışmalarını sürdüren Kemal Şah Voleybol Akademisi Baş Antrenörü Milli Voleybolcu Kemal Şah, amaçlarının çocukları gerçek bir arkadaş ortamına çekerek, birlikte yapmaktan zevk alacakları aktiviteler sağlamak ve bunun yanında ahlaklı birer birey olarak onları topluma kazandırmak olduğunu belirtti.

 “Ülke sporundaki altyapı eksikliği ortaya başarılı sporcular çıkmasını zorlaştırıyor. Var olan yetenekleri keşfetmek ve onları erken zamanda voleybolla iç içe tutmak hem çocuklar için, hem aileler için, hem de ülke sporu açısından büyük önem taşıyor. Çocuklar bir sünger gibi siz neyi verirseniz onu emer. Bundan dolayı küçük yaşlardan itibaren onları hayatları boyunca faydasını görecekleri bir aktivite içerisine çekmek çok önemli. Diğer bir unsur ise sosyalleşmedir. Çağımızın gelişen teknolojisiyle beraber sosyalleşme düzeyimiz özellikle yeni nesil çocuklarda git gide düşüyor. Daha çok sanal ortamlarda, tablet, akıllı telefon ve bunun gibi bilgisayar türevleri araçlarla sosyal ihtiyaçlarını giderdiklerini düşünen çocuklar, bu araçların aşırı kullanımıyla beraber aslında ileride asosyal kişilik bozukluğu yaşama riskini de taşıyor. Bizim hedefimiz çocukları gerçek bir arkadaş ortamına çekerek, onlara birlikte yapmaktan zevk alacakları aktiviteler sağlamak ve bunun yanında ahlaklı birer birey olarak onları topluma kazandırmaktır. Voleybol gruplarımız 6-12 ve 12 yaş üzeri olmak üzere iki sınıfa ayrılmaktadır. Çocukların seviyesi analiz edildikten sonra uygun çalışma programıyla eğitime başlanmaktadır.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75