banner108
Öne Çıkanlar Mesaryaya tecrübe katacak..! Forest İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Gana Lefkoşa Darts Birliği
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol Ligleri Start Alıyor..!
banner98

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan sezonda altı kategoride deplasmanlı lig müsabakaları oynanacak. Bu akşam başlayacak olan yıldız kızlar ve salı akşamı başlayacak olan büyükler lig klasman müsabakaları sonucunda büyüklerde play off, yıldızlarda ise final serisine yükselecek takımlar belli olacak. Bu sezon ki müsabakalar Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu, Necati Taşkın ve YDÜ Spor Salonlarında, Mağusa’da Lala Mustafa Paşa ve Arena’da, Erenköy’deki müsabakalar Hayati Güven, Lefke’deki maçlar LAÜ Spor Salonunda oynanacak.

Kaya "2018-2019 Sezonunda liglerimde katılım gösteren bütün takımlara başarılı ve sportmence bir sezon diliyorum. Her zaman olduğu gibi güzel ve heyecanlı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75