banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol Federasyonu Start Veriyor..!
banner98

Voleybol Federasyonu son üç yıldır başlattığı uygulama ile voleybola hizmetleri bulunan ve hakkın rahmetine kavuşmuş voleybolun önde gelen kişilerin anısını yaşatmak üzere bu yılki sezonu plaj voleyboluna büyük hizmetleri geçmiş Osman Maraşlı anısına düzenleme kararı aldı. 12 Ağustos tarihinde başlaması planlanan etkinliğin 3 hafta sürmesi ve 26 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.

KKTC 2020 Osman Maraşlı Plaj Ligi için kayıt işlemlerinin 21 Temmuz’da başlayacağı ve 29 Temmuz’da tamamlanacağı açıklandı.

Organizasyon Kadınlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Müsabakalara katılacak takımların en az iki en çok üç sporcudan oluşacağı ve Federasyona yapılacak başvuru ile yarışmaya katılabilecekleri açıklandı.

KKTC 2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybol Ligi klasman maçlarının tamamlanmasının ardından yarı final ve final karşılaşmaları ile organizasyonda dereceye girenler belli olacak.

Müsabakalar sonunda düzenlenecek ödül töreninde dereceye girecek olanlara ödülleri düzenlenecek törende yetkililer tarafından verilecek.

Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya 4.5 aydır voleybol oynanmadığını kaydederek “pandemi nedeniyle ara verilen organizasyonlarımıza yeniden başlayabilmek hem bizim hem de voleybol sever gençliğimiz adına mutluluk verici bir olay. İnşallah önümüzdeki süreçte dünya bu pandemi krizinden bir an önce kurtulur ve bizde gerek yurt dışında gerekse yurtiçindeki yerel ve uluslararası organizasyonlarımızı eskisi gibi sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebiliriz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75