banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sırada Voleybol Plaj Ligi Var..!
banner98

Dört haftadan oluşacak ve 25 Haziranda başlatılması planlanan KKTC 2019 Plaj Ligi için kayıt işlemleri 7-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 14 Haziran da kayıt işlemleri sona erecek. Organizasyon bayanlar ve erkekler kategorilerinde oynanacak. KKTC 2019 Plaj Ligine katılmak isteyen takımlar bu süreç içerisinde Federasyonda kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Organizasyona katılacak olan takımlar federasyondan temin edecekleri kayıt formun yanında sağlık raporu ve kayıt ücretini( 250 TL Takım)kayıt işlemleri sırasında ibraz etmeleri gerekiyor.

Her takım geçen yıl olduğu gibi en az iki en çok 3 sporcudan oluşacak. Takımlar federasyondan temin edecekleri katılım formunda takım adı, varsa sponsor adı ve katılımcı sporcularının adını eksiksiz bir şekilde dolduracaktır. Katılım sayısı belli olduktan sonra düzenlenecek fikstürle takımların 4 hafta boyunca yarışacağı müsabaka programı belli olacak. KKTC 2019 Plaj Voleybolu Ligine katılacak olan takımlar müsabakalarda giyecekleri formalarına geçen yıl olduğu gibi sponsor ismi veya reklma alabilecekler.

KKTC 2019 Plaj Voleybolu Ligi lig klasmanının tamamlanmasının ardından oynanacak yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erecek. Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek olan takımlara ödülleri takdim edilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75