banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MSA, Voleybolda İlk Kez Parkede..!
banner98

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan liglerde “Yıldızlar” kategorisinde lige katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Voleybol “Yılzı Kız” takımı ilk maçına 3 Kasım Cumartesi (bugün) saat 16.00 da Lefkoşa Necati Taşkın Spor Salonunda Türk Eğitim Derneği (TED) takım maçı ile ilk kez esmi olarak parkede olacak. Yıldız Erkekler liginde (2018-2019) 21 Aralık’ta başlayacak olan yeni sezonun ilk maçında Mağusa Spor Akademisi ilk maçında Yeni Erenköy Belediyesi ile karşılaşacak.

Mağusa Spor Akademisi Voleybol Yıldız Kız takımı Vakıflar Spor Kulübü tarafından sezon öncesi düzenlenen Vakıflar anıyor turnuvası ile ilk kez Voleybol müsabakalarına çıkmıştı. Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, yönetici Tahir Çapkıner, Mağusa Spor Akademisi Voleybol şubesi sorumlusu ve antrenörü Kemal Şah yönetiminde antrenörü Ertan Fellahoğlu, antrenörü Zalihe Postacıoğlu ile birlikte ilk kez Voleybol Yıdız Kız-Erkek liginde mücadele etmenin mutluluğu yaşanıyor.

“Renk Katmaya Geldik”

Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, ilk kez katılacakları Voleybol yıldız kız-erkekler liginde disiplinli bir şekilde mücadele ederek lige renk katmaya çalışacaklarını belirterek başta antrenörlerimiz Kemal Şah, Ertan Fellahoğlu, Zalihe Postacıoğlu, sporcularımıza ve Ailelerimiz yanı sıra sponsorlarımıza çok teşekkür ederek, Mağusa Spor Akademisi’nin Voleybol yıldızlar ligine katılımı sağlayan Voleybol Federasyon başkanı Enver Kaya ve yönetiminde de ayrıca teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75