banner108
Öne Çıkanlar Kaana nazar değdi KKTC MOK Ağdelen Celal tarihe geçti..! Flaşş..Raif Doğanda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LAÜ’nün Bileği Bükülmüyor..!
banner98

Voleybol Büyük Kadınlar Liginde LAÜ Spor Salonu’nda LAÜ, DAÜ’yü konuk etti. Büyük Kadınlar Liginin en favori takımlarının karşılaştığı maçta, LAÜ kendi evinde maçı 3-1 kazanarak yoluna yenilgisiz bir şekilde devam etmeyi başaran taraf oldu.

DAÜ Yıldız Erkekler Deplasmanda Galip

Yıldız Erkekler liginde Yeni Erenköy, DAÜ’yü konuk etti. Karşılaşma Erenköy’de, Hayati Güven Spor Salonu’nda oynandı ve DAÜ 3-1’lik skor ile rakibini deplasmanda yenmeyi başardı.

Uzatma Setinde Gülen Taraf: MSA

Voleybol Yıldız Kızlar Ligi’nde, dün öğlen MSA ile GMBÇS karşı karşıya geldi. Arena’da oynanan maçta iki tarafında inanılmaz bir mücadele sergilediği maç uzatma setine kadar gitti. Karşılaşmanın sonunda 3-2’lik skor ile gülen taraf MSA Yıldız Kızlar oldu.

Çamlık Yıldız Erkekler Zorlanmadı

Voleybol Yıldız Erkekler Ligi’nde, dün öğlen GMBÇS ile MSA karşı karşıya geldi. Arena’da oynanan maçta Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor, Mağusa Spor Akademisi karşısında rahat bir oyun oynayarak, maçı 3-0’lık net bir skor ile kazanmayı başardı.

Lider DAÜ Fire Vermiyor

Voleybol Yıldız Kızlarda ligin yenilgisiz lideri DAÜ, YDÜ’yü konuk etti. Mağusa’da Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanan maçta yoluna sağlam adımlar ile devam eden DAÜ, 3-0’lık skor ile YDÜ’yü kendi evinde yenerek, yenilmez liderliğini korumayı başardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75