banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Filede Yıldızlarımız ve Gençlerimiz Türkiye'de başarı arayacak..!
banner98






10-14 Mayıs tarihlerin de Eskişehir de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grub Eleme Müsabakalarına katılacak olan KKTC Voleybol Federasyonu Genç Erkek Karması bugün adadan ayrılıyor. Gençlerimiz Eskişehir Grubunda Afyon, Kütahya, Bilecik, Eskişehir 1. Leri ve Ankara 4. Sü ile mücadele edecek. Gençlerimiz grubu 1.sırada tamamlamaları halinde 24 Mayıs da düzenlenecek olan final grubunda el de etme başarısını yakalayacak. Takımın Antrenörlüğünü Erdinç Serdahoğluları yapacak


Voleybol Federasyonu Bir İlke Daha İmza Attı

Voleybol Federasyonunun başarıları alt yapıda Türkiye Şampiyonasına İki Takımla Katılıma Hakkını Getirdi.

Özellikle son yıllarda katılmış olduğu Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında elde edilen başarılı sonuçlar ile puanlarını artıran ve bu yıl iki takımla katılım hakkı elde eden KKTC Voleybol Federasyonu haklı bir gururu yaşıyor. Türkiye Şampiyonası grub Eleme Müsabakalarına katılacak olan 2. Takımımız yanında, diğer takımımız 2 Haziran da Bursa da düzenlenecek olan Final grubunda direk olarak yarışma hakkını elde etti. Grub Eleme Müsabakalarına katılacak olan 2. Takımımz başarılı olması halinde Türkiye Şampiyonası Finallerinde 2 takımla temsil edilme şasnsı yakalanacak.

Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları için 17-21 Mayıs Tarihlerinde Karaman’a gidecek olan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Kız ve Erkek Karması hazırlıklarını sürdürüyor. Grublarında başarılı olarak ayrılmaları halinde yıldız kız ve erkek takımları 2 Haziran da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonsı Finallerinde yarışma hakkını elde edecek.

Kaya” Alt Yapı Türkiye Şampiyonasında 3 kategoride dört takımla mücadele etme başarısı gösteren bir Federasyonun Başkanı olarak gençlerimizle gurur duyuyorum. Özellikle yıllardır göstermiş olduğumuz katılımlar ve elde edilen başarılı sonuçlar neticesinde yıldız erkeklerde 2 takımla katılım hakkı elde eden Federasyonumuzun 2.takımı Grup Eleme. 1. Takımı ise doğrudan final grubunda yarışma hakkı elde etmiştir. Bunun yanında Yıldız kzılarımız ve Genç Erkeklerimizde final grubuna yükselecek kapasitededir. Önemli olan onlara yarışma hakkı ve kendilerini ispat edecek platforumlar yaratmaktır. Voleybol Federasyonu gerek ülkemizde gerekse yurt dışında salon da ve plaj da birçok organizasyonu yıllardır başarı ile gerçekleştirmiştir. Federasyonumuzun gençlerimiz için yapmış olduğu faaliyetler ve organizasyonlar tüm kesimler tarafından bilinmekte ve takdir edilmektedir. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75