banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arter “Çamlık Spor Kulübü Bizim Gurur Kaynağımızdır”
banner98

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü, Büyük Erkek takımı, Genç Erkek- Genç kız takımları, Yıldız Erkek-Yıldız Kız Takımının yanında, MGA Yıldız kız takımıyla yola devam ederken, Büyük Kadın Voleybol Takımı’nın devam için de çalışma yapıyor.

Voleybol altyapısına yeni takım kazandırmak için yıldız erkek takımını kurma çalışmasına devam eden Kulüp, 60’si lisanslı olmak üzere 200’e yakın altyapı oyuncusuyla faaliyetine devam ediyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi olarak Çamlık Spor Kulübü’ne uzun yıllardan sonar yeniden hayat verdiklerini ve büyük başarılar kazandıklarını ifade ederek, belediye bünyesindeki kulübün başarılarından gurur duyduğunu, yönetimde emek veren tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Basında belediyenin kulübe destek vermediği yönünde bazı haberler çıktığını ancak böyle bir durumun olmadığını, ortada bilgi eksikliği olduğunu, kendisinin kulübün çalışmalarına müdahale etmediğini ifade eden Başkan Arter, “amacına uygun çalışmalar yaptığınız için gençlere spor yapma imkanı sağladığınız ve başarılar elde etiğiniz için siz bizim gurur kaynağımızsınız. Belediyenin gereken desteği geçmişte olduğu gibi vereceğini söylemek istiyorum” dedi. Gazimağusa’nın Çamlık Spor gibi kulüplere ihtiyacı olduğunu, takımları desteklemek ve altyapıyı sağlamanın kendilerinin görevi olduğunu kaydederek, Çamlık Spor Kulübü ile yola devam ettiklerini belirtti.

Başkan Arter, uzun yıllardan sonra 2014’te kulübe hayat verdiklerini ve Mağusa gençliğine spor yapma imkânı sunmak için altyapı hazırlama hedefiyle hareket ettiklerini ifade ederek, diğer takımların daha iyi oyuncularla daha büyük başarı hedeflerinin olduğunu, ancak belediye için önemli olanın reklam yapmak değil, daha çok gence voleybol sporunu sevdirmek ve bu spora çekmek olduğunu, gelen başarıların kendilerini mutlu ettiğini, gençlere bu sporu sevdirme hedefine adım adım yürüdüklerini bu açıdan memnun olduğunu belirtti.

Çamlık Spor Kulüp Başkanı Hasan Hasoğlan, yeni yönetimlerini oluşturarak sezon öncesinde Başkan İsmail Arter’i ziyaret ettiklerini ifade ederek, yeni sezonda belediyenin desteğiyle Çamlık sporun büyük kadınlar ve erkekler takımıyla yollarına devam edeceklerini belirtti ve önümüzdeki sezonda her şeyin güzel olacağını söyledi. Hasoğlan, kadın takımlarının oyuncularına diğer takımlardan teklif geldiğini, voleybol alanında kadın sporcu sıkıntısının olduğunu da ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75