banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ’den Son Saniye Golü..! (26-25)
banner98

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Murat Özyay, Halim Güdenoğlu

UKÜ: Rabia, Ayşe, Gülem, Sevilay, Ajda, Neslihan, Deniz, Lamija, Sonuç, Melisa, Petek, Nazlı, Aysel, Ülgen, Aleyna, Ülkü

YDÜ: Özlem, Havva, Çağla, Emine, Beliz, Hicran, Aysu, Cansın, Büşra Y, Rukiye, Büşra K, Çisem, Dilek, Sibel, Merve, İrem

DEVRE: 12-9

MAÇ SONUCU: 26-25

2019-2020 Sezonu Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde dün akşam YDÜ, UKÜ’ye konuk oldu. Ligde topladığı 10 puanla lider durumda bulunan UKÜ, 5 puana sahip ve üçüncü sırada yer alan rakibi YDÜ karşısında son saniyede bulduğu golle kazandı.

Maça iyi başlayan UKÜ oyunun henüz başında üç farklı üstünlüğü yakalasa da YDÜ oyunda dengeyi kurup maçı beraberliğe getirdi. Devrenin sonlarında YDÜ’de alınan 2 dakika cezaları UKÜ’nün tekrar üstünlüğü ele geçirmesini sağladı ve ilk yarı 12-9 ev sahibi UKÜ’nün üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan yine UKÜ oldu. Aradaki farkı beş gole kadar çıkarsa da YDÜ devrenin ortalarına doğru önce skoru eşitledi ardından da iki farklı üstünlük kurdu. Maçın son 5 dakikasına girildiğinde skora yine eşitlik geldi ve skor 25-25 oldu. Maçın son dakikalarında her iki takım da eşitliği bozmak için büyük mücadele verdiler ancak eşitliği bozan son saniyede Ayşe’nin attığı golle UKÜ oldu ve karşılaşma da UKÜ’nün 26-25 üstünlüğüyle son buldu.

Bu sonuçla lider UKÜ puanını 12’ye yükseltirken YDÜ 5 puanda kaldı.

Maçta UKÜ’den Aysel ve YDÜ’den Beliz attıkları 10’ar golle gecenin en skorer oyuncuları oldular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75