banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ diye yazılır, KUPA diye okunur..!
banner98

 






Hentbol Gençlerde sezonun son kupası olan Federasyon Kupası’nı da kazanan UKÜ kız ve erkek takımları oldu.

 

UKÜ: 26-YDÜ: 14

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Murat Özyay, Varol Baykara

UKÜ: Özlem, Fatmanur, Hüsne, Gülem (3), Melisa (2), Sevilay (1), Hayat, Mercan, Esra (8), Neslihan (4), Nur Deniz (7), Biray (1), Hilal, Sibel, Ülgen

YDÜ: Özlem, Sibel (1), Begüm, İrem (3), Nisa, Hicran (1), Kardelen (2), Birsen (1), Büşra (6), Duygu, Leyla, Latife, Zehra, Melisa E, Melisa İ

 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk kupa finalinde UKÜ, YDÜ karşısında 26-14 kazanarak Federasyon Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşmanın ilk yarısının 15-20 dakikalık bölümü eşitlikle geçilirken ilerleyen dakikalarda UKÜ oyuna ağırlığını koyarak ilk devreyi 12-8 önde tamamladı. YDÜ ikinci devrenin başında aradaki farkı 2 gole indirmeyi başarsa da UKÜ oyunu bırakmadı ve maçı 26-14 kazanarak Süper Kupa ve Lig Şampiyonluğu Kupası’ndan sonra Federasyon Kupası’nı da müzesine götürmeyi başardı.

Maçta Esra 8 ve Nur Deniz attığı 7 golle en fazla gol atan oyuncular oldular.

 

UKÜ: 36 - YDÜ: 23

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Tolga Kınacı, Halim Güdenoğlu

UKÜ: Gültekin, Mert (3), Ahmet Ş (4), Görkem (9), Berkem (2), Oğuz Alp (5), Emre (1), Batıhan (1), Ahmet D (2), Hasan (4), Cuma (1), Eren, Doğuş (1), İbrahim (1), Emrullah, Sait (1)

YÜKSELİŞ: Mehmet Karlıtaş, Yusuf (3), Mehmet Kocaman, Bükyay, Efe (3), Şefket, Muhammed (4), Süleyman (7), Umut (1)

 

Federasyon Kupası erkekler finali oldukça heyecansız geçti. UKÜ ile Yükseliş arasında oynanan final karşılaşmasının ilk yarısında Yükseliş rakibi karşısında gol bulmakta zorlanırken kalesinde de birçok gol gördü. UKÜ ilk devreyi 20-5 gibi açık bir farkla önde tamamladı. UKÜ ikinci yarıya yedek oyuncuları ile başladı. Bunun neticesinde oyun dengelenirken Yükseliş bulduğu gollerle aradaki farkı 11 gole kadar indirdi. UKÜ’de Alp ve Görkem’in oyuna girmesiyle yine fark açılmaya başladı ve UKÜ karşılaşmayı 36-23 kazanarak Lig Şampiyonluğunun ardından Federasyon Kupası’nın da sahibi oldu.

Karşılaşmada Görkem attığı 9 golle gecenin en fazla gol atan oyuncusu oldu.

Maçlar sonunda şampiyon takımlara kupa ve madalyalarını Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Özenen ve Işılay Ever verdiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75