banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karamanoğlu; ''Çifte Kupayı Hedefliyoruz''..!
banner98

Karamanoğlu “Bir buçuk yıllık kapanmalar ve hareketsizlik dönemi yaşadık. Ne kadar da hazırız dense de kondüsyon ya da kuvvet olarak oyuncularımız tam hazır değildir” diyerek “Bunun handikapını saha içerisinde yaşıyoruz. Erken yorulmalar oluyor. Sık oyuncu değişiklikleriyle bunu kapatmaya çalışıyoruz. Namağlup olarak devam etmemiz ve rakiplerimizin bizleri zorlamaları da keyifli” dedi.

Federasyon Kupası finalini UKÜ’yle oynayacaklarını hatırlatan Karamanoğlu, salonların yetersizliğinden dolayı yeterli derecede antrenman yapamadıklarından yakındı. UKÜ’yle maç yapmaktan keyif aldıklarına işaret eden Karamanoğlu, Lefkoşa’ya yeni bir kapalı salonun gerekliliğine dikkat çekti. “Kupa canavarı” ünvanlarını korumak amacında olduklarına işaret eden Karamanoğlu, çifte kupayı hedeflediklerini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75