banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Yılmazköy Şampiyon..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlk Finalist YDÜ..! (28-24)
banner98

Hentbol Büyük Kadınlar play-off ikinci maçında da YDÜ, DİGEM’e şans tanımadı ve 28-24 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu. İlk yarısı 12-12 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada YDÜ sonuca ikinci yarıda gitti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve büyük bir bölümü çekişme içinde geçen karşılaşmada YDÜ ve DİGEM kozlarını bir kez daha paylaştılar. Gerek ligde gerekse play-off ilk maçında olduğu gibi DİGEM bu maçta da üç farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen ikinci yarının ortasından itibaren oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. İlk devre 12-12 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına kadar oyunda kopma olmadı. YDÜ kalecisi Özlem’in başarılı kurtarışları karşısında gol bulmakta zorlanan DİGEM maçın son 10 dakikasında rakibi karşısındaki baskılı oyuna ayak uyduramayınca karşılaşma YDÜ’nün 28-24 üstünlüğünde tamamlandı. YDÜ bu sonuçla seride durumu 3-0 yaptı ve finale adını yazdıran ilk takım oldu. DİGEM ise üçüncülük mücadelesi verecek.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75