banner108
Öne Çıkanlar Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti Karşıyaka Nisanda Start Alacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol’da Heyecan Sürüyor..!
banner98





KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Gençler Hentbol Ligi’nde 2’nci hafta tamamlandı. Önceki gece oynan karşılaşmalarda genç kızlarda Darbaz Spor ve Şahlan Spor, genç erkeklerde de YDÜ ve Esentepe sahadan galibiyetle ayrıldılar. Genç kızlarda Şahlan Spor ilk hafta Esentepe’yi mağlup ederken, 2’nci hafta da ligin güçlü takımlarından YDÜ karşısında kazanmasını bildi.


MERİT A.YEŞİLOVA:11 – DARBAZ:37


Gecenin ilk maçında şampiyonluğun iddialı takımlarından gösterilen Darbaz Spor, Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Merit A.Yeşilova’nın konuğu oldu. Ligin yeni ve yaş olarak en küçük takımı olan Merit A.Yeşilova takımı maça iyi başlayan taraf oldu. İlk yarının ortaların kadar maçı önde götürse de tecrübeli oyunculardan kurulu Darbaz Spor oyuna ağırlığını koyarak ilk yarıyı 11-8 önde tamamladı. İkinci yarıda oyun kontrolunu tamamen elinde tutan Darbaz Spor karşılaşmadan 37-11’lik skorla galip ayrıldı. Maçın ilk yarısında elektriklerin kesilmesi nedeniyle maç yaklaşık 20 dakika oynanmadı. Darbaz Spor takımından Sonuç attığı 12 golle gecenin en golcü oyuncusu olarak galibiyete katkı yaparken, Merit A.Yeşilova takımından Nazar özellikle uzaktan kaydettiği 7 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.


ŞAHLAN SPOR:27 – YDÜ:23


Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan gecenin ikinci maçında Şahlan Spor ile YDÜ takımları karşı karşıya geldiler. İki güçlü takımı karşı karşıya getiren maçın ilk yarısında Şahlan Spor daha üstün bir oyun oynarken devreyi de 15-9 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan yine Şahlan Spor olsa da YDÜ ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurdu. Oyunun son bölümlerine girilirken YDÜ aradaki farkı 2 gole düşürse de Şahlan Spor rakibinin arayı kapamasına izin vermedi ve sahadan 27-23 galip ayrıldı. Şahlan Spor takımından Nuray 9, Ece 8 gol kaydederek galibiyete büyük katkı sağlarken Nuray ayni zamanda gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu. YDÜ takımından ise Büşra, eski takımına karşı 8 gol atan oyuncu oldu.



SERDARLI BLD.24 – ESENTEPE BLD.47


Genç erkeklerde Esentepe Belediyesi ile Serdarlı Belediyesi takımları UKÜ Arena’da karşı karşıya geldiler. Şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda olan Esentepe Belediyesi rakibi karşısında zorlanmadan 47-24 kazanırken karşılaşmanın ilk yarısını da 19-11 önde tamamladı. Maçta Esentepe Belediyesi’nden Cumali attığı 10 golle galibiyete büyük katkı yaparken Serdarlı Belediyesi’nden Lilian attığı 13 golle maçın en golcü oyuncusu oldu.


YDÜ:23 – YÜKSELİŞ:18


YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda oynanan ve tek gündüz maçı olan karşılaşmada YDÜ ile Yükseliş genç erkek takımları karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezona göre kadrosundan birçok oyuncuyu kaybeden Yükseliş kurduğu yeni kadroyla YDÜ karşısında iyi bir mücadele sergiledi. YDÜ ilk yarısını 11-7 önde tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibinin bu farkı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmadan 23-18’lik galibiyetle ayrıldı. YDÜ takımından Arda ve Türkay’ın 5’er gol kaydettiği karşılaşmada en golcü oyuncu attığı 6 golle Yükseliş’ten Efe oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75