banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG Kaldığı Yerden..! (43-28)
banner98

2019-2020 Sezonu Hentbol Büyükler Ligi’nin ilk karşılaşması bu akşam oynandı. Geçtiğimiz sezonu yenilgisiz şampiyon tamamlayan ve dört kupayı müzesine götüren, ayrıca geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın da sahibi olan Gençlik Gücü konuk ettiği MGA karşısında farklı kazanarak lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

DAÜ’nün bu sezon büyük erkeklerde lige katılmamasıyla boşta kalan birçok oyuncusunu renklerine bağlayan MGA, Gençlik Gücü karşısında farklı kaybederek ilk haftayı puansız kapattı.

Hakemliklerimi Mehmet Ünalmış ve Erdal Şamil’in yaptığı karşılaşma Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikası dengeli ve karşılıklı atılan gollerle geçerken, bu dakikadan sonra oyunun kontrolunu ele geçiren Gençlik Gücü, MGA karşısında peşpeşe bulduğu gollerle arayı açtı ve devre arasına 26-13 önde gitti.

İkinci devre skorun da verdiği rahatlıkla oyunu rolantiye alan Gençlik Gücü yedek oyuncularını sahaya sürdü.

Bu devre daha dengeli geçse de MGA’nın farkı kapatma çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 43-28 Gençlik Gücü’nün galibiyeti ile tamamlandı.

Maçta Gençlik Gücü takımından Ahmet Altan kaydettiği 12 gol ile gecenin en fazla gol atan oyuncusu oldu.

HABER VE FOTOLAR: CEMİL GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75