banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe ve UKÜ Finalde..!
banner98

 






2016-2017 Hentbol Büyükler Ligi öncesi en ciddi turnuva olan Derviş Mişon Anı Turnuvası dün gece oynanan maçlarla başladı. Kadınlarda Esentepe, UKÜ’yü erkeklerde de UKÜ, Yükseliş’i yenerek finale yükseldiler.

 

ESENTEPE: 28 - UKÜ: 23

SALON: UKÜ Arena

HAKEMLER: Ülviye Beşe, Ayten Karayusufoğlu

ESENTEPE: Sinem, Şerife, İvana (1), Elif, Ajda (6), Esra (3), Naciye (5), Nazlıcan, Lamija (1), Tijana (11), Meryem Nur, Sevgi (1), Simge, Ümmühan

UKÜ: Betül (2), Gülem, Nejla, Esma, Büşra (6), Fatma (5), Nur Deniz, Azize, Neslihan, İremsu, Melisa Ç (2), Sevilay, Melisa Ö (4), Esra, Özlem, Ayşe (4)

 

Derviş Mişon Anı Turnuvası’nda ilk maç Esentepe ile UKÜ kadınları arasında oynandı. Maçın ilk yarısının ortalarına kadar dengeli giden oyunda UKÜ’den Betül’ün sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Esentepe’de Esra ve Ajda’nın güzel oyununa yeni transfer Tijana’nın uzaktan attığı şutlar da eklenince ilk yarı Esentepe’nin 14-11 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda da karşılıklı ataklar ve atılan goller vardı. Bu devrede de yine UKÜ’den bu kez Deniz’in kaşı açılarak hastaneye kaldırıldı. Oyunda üstünlüğünü sürdüren Esentepe karşılaşmayı 28-23 kazanarak finale adını yazdırdı. Esentepe takımında Tijana attığı 11 golle gecenin en fazla gol atan oyuncusu oldu.

 

YÜKSELİŞ: 26 - UKÜ: 29

SALON: UKÜ Arena

HAKEMLER: Murat Özyay, Mehmet Ünalmış

YÜKSELİŞ: Ziver, Fırat, Önder, Çağın (6), Fethi, Özkan (4), Yusuf, Murat, Faik (3), Süleyman, Ahmet (9), Muhammed, Güneş (4), Görkem

UKÜ: Gürkan, Ahmet (1), Görkem (3), Cihan (4), Berkem (2), Alp (6), Erdi (2), Tuğberk (2), Hasan (2), Mohammad, Ersen, Yasin, Şemsi, Arda (7), Engin, Ferhat

 

Derviş Mişon Anı Turnuvası’nda gecenin ikinci maçında Yükseliş ile UKÜ erkek takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı UKÜ’nün 14-10 üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda Yükseliş aradaki farkı 2 gole düşürse de rakibini bir türlü yakalayamadı ve karşılaşma da UKÜ’nün 29-26 üstünlüğünde tamamlandı. Bu sonuçla UKÜ turnuvada finale yükselen taraf oldu.

UKÜ takımında Alp 6, Arda 7 golle oynarken, Yükseliş’ten Ahmet attığı 9 golle gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu.

 

 

Cemil GARİP

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75