banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Digem Son Saniyelerde Kazandı..!(26-27)
banner98

 



YDÜ ile DİGEM kadın takımları arasında dün akşam oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımın kalecisi de kalelerinde oldukça başarılı kurtarışlar yaparken, karşılaşmayı maçın bitimine 15 saniye kala DİGEM kazandı. İlk yarıda her iki takım da birbirine üstünlük kuramayınca devre 12-12 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan DİGEM ilk 5 dakikada bulduğu gollerle aradaki farkı 5 gole kadar çıkarsa da oyunda toparlanan YDÜ önce bu farkı kapattı ardından da öne geçti. Maç sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan maçta YDÜ 2 gollü üstünlüğü ele geçirse de bu avantajını maçın tamamlanmasına 30 saniye kala kaybetti. DİGEM önce eşitliği yakaladı hemen 15 saniye sonra da öne geçerek son saniyelerine 26-25 mağlup girdiği karşılaşmadan 26-27’lik galibiyetle ayrıldı. DİGEM’in yabancı kalecisi Lamija ve oyuncuları Teodora ile Tamara’nın takımla uyum sağladığı gözlenirken, YDÜ’de yabancı oyuncular Cansın, Büşra ve Tijana da oynadıkları oyunla göz doldurdular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75