banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Darbaz Zorladı Ama Olmadı..!
banner98





YER:
Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Tolga Kınacı, Mehmet Artemel

DARBAZ: Ülkü, Gizem, Güldane, Nazlı (2), Sonuç, Sinem (2), Petek (2), Sultan, Pınar (4), Berivan, Zeynep D (3), Zeynep K, Çise

UKÜ: Seval, Derya (1), Gülem (3), Hayat (1), Mercan, Esra (5), Deniz (7), Nihansu (2), Sibel, Didem, Biray, Esma, Hilal, Melisa (2), Sevilay (2), Özlem

MAÇ SONUCU: 13-23

 

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Gençler Hentbol Ligi’nin dün akşam oynanan önemli karşılaşmasında Darbaz ve UKÜ genç kızları karşı karşıya geldiler. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı başabaş bir mücadeleye sahne olurken ligin yenilgisiz lideri ikinci yarıda oyunu koparıp almasını bildi.

Maça iyi başlayan UKÜ 4-0 öne geçse de Darbaz oyunda dengeyi kurarak aradaki farkı kapatıp maçı 4-4’e getirdi. İlk yarının sonuna kadar bu eşitlik sürse de UKÜ bulduğu golle devreyi 8-7 önde tamamladı.

İkinci yarıda da oyuna iyi başlayan taraf UKÜ oldu ve bu üstünlüğünü oyun sonuna kadar sürdürdü. UKÜ’nün oyun üstünlüğünü tamamen eline geçirmesiyle oyundan düşen Darbaz farklı yenilmekten kurtulamadı ve karşılaşmayı 23-13 kaybetti.

Karşılaşmada UKÜ’den Deniz kaydettiği 7 golle gecenin en golcü oyuncusu oldu.

Günün diğer karşılaşmalarında genç erkeklerde UKÜ, MGA’yı 45-19, YDÜ, Serdarlı Belediyesi’ni 40-9, genç kızlarda da Şahlan Spor, Merit A.Yeşilova’yı 40-15 mağlup ettiler. Günün oynanması gereken bir diğer genç kız maçında Esentepe takımı federasyona verdiği yazılı dilekçe ile maça çıkmayacağını bildirdiği için oynanamadı ve YDÜ bu maçı hükmen kazanmış oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75