banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cemal Erdoğan, Çok Kızgın..!
banner98

Hentbolda ligin sonlarına yaklaşılırken Esentepe Hentbol Kulübü Başkanı Cemal Erdoğan hakemlerin yönetiminden şikayet ederek Federasyon Başkanı Mustafa Akyön’e verdi veriştirdi. Maçlarda sürekli hakem hatalarından canlarının yandığını söyleyen Erdoğan, belediye başkanlığına aday olan Federasyon Başkanı Akyön’ün de hentboldan tamamen koptuğunu iddia etti.

Cemal Erdoğan  Spor servisine konuştu:

“Liglerimizdeki hakem hataları bu sezon ayyuka çıkmıştır. Böyle giderse bu lig zor biter. Federasyon başkanı da belediye başkanlığı seçimlerine odaklandığı için hentboldan tamamen kopmuştur. Derdimizi kime anlatacağımızı bilemiyoruz. Ligin sonu yaklaşmakta ve takımlar için telafisi olamayacak maçlar oynanmakta. Hakemlerimizin kötü yönetimi herhangi bir takımın bir yıllık emeğini çalıp götürebilir. Esentepe olarak bizim canımız çok yandı. Lütfen basın olarak sizler de bu konuyu dile getiriniz. Bizim amacımız ülke gençliğine spor yapmalarına fırsat sağlamaktır. Böyle giderse Esentepe olarak tüm takımlarımızı ligden çekmek zorunda kalacağız.”

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75