banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi Aykut Sokollu Zirvede Emreyi kadroya yazacak Barutu anacak..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şimşek’in başarısı..!
banner98

 






Carya ve International Golf sahasında yapılan "Opet sponsorluğunda "Dünya şirketler Golf Turnuvasında 2 gün süren zorlu mücadelenin ardından iyi bir skorla dereceye girerek Merit ailesini gururlandırdı.

Romanya “ Thracian Cliffs, lightHouse, Black Searama Golf Sahalarında yapılan “ Uluslararası Golf Turnuvasında  dünyanın en zor 7 inci  Golf sahasında 3 gün kıyasıya yarışılan ve yarışma sonrası “Uluslararası Golf şampiyonluğunu kazanan ŞİMŞEK ülkesine dönmeden önce girmiş olduğu son turnuvada da başarılarına yenisi ekledi.

Bulgaristan “ Light House Golf sahasında düzenlenen ; “S.SARDAROV CUP 2016 Golf turnuvasına katılarak dünyada bir tane bulunan ve Golf federasyonunda muhafaza edilen, kazananlara sembolüolan “S.Sardarov Gümüş Madalya”sını şampiyonluğuyla kazanmış oldu.

 Emrah Şimşek yaptığı açıklamada; “Bu başarıya katkıda bulunan Net Holding ve Merit ailesi başta olmak üzere,  yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75