banner108
Öne Çıkanlar Ahmet Pehlivanın Kupaları Lefkoşanın.. Değirmenlik Serdarlı HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..! Özkaram
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sanlı Başkan’a Operasyon Yapılıyor
banner98

 



Yıllarca Gönyeli Spor Kulübü'nde yöneticilik ve başkanlık, Gönyeli Oşan ve Mapfree basketbol takımlarında yöneticilik yapmış olan Sanlı Çoban'a, kız kardeşi Ayşe Temi Çoban'dan böbrek nakli yapılacak. Operasyon öncesinde bugün görüştüğümüz Sanlı Çoban, şu açıklamaları yaptı:

"Böbrek rahatsızlığı ile ilgili yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum. Bir yıl boyunca tedavimi hiç bir karşılık beklemeden üstlenen ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin kapılarını açan Suat Günsel ve İrfan Günsel minnettarım. Ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Soykurt'a da çok teşekkür ederim. Böbrek nakli operasyonu için Yakın Doğu Üniversitesi'ne izin verilmediği için tedavime Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde devam ediyorum. Başta Diyaliz bölümündeki doktor ve hemşireler olmak üzere burada bana gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunum. Onlara da çok teşekkür ederim.

Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman, genel koordinatörü aracılığıyla bana geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak 1980 yılından bu yana ülke sporunun içerisinde olan bana, hiçbir yetkili bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadı. Bu da beni çok üzdü. Amacım ameliyat sonrasında sağlığıma kavuşup, önce aileme ve çocuklarıma sonra da Gönyeli camiasına hizmet etmektir. Bu süreçte yanımda olup, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma ayrıca teşekkür ederim. Canından can kesip, bana can katacak olan kardeşim Ayşe Temi Çoban'ın hakkı ise asla ödenmez. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle..."

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75