banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Esentepe Hakemler hem gezdi hem eğlendi Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Falyalı’dan MTG’ye Tam Destek..!
banner98

Les Ambassadeurs Hotel'de kampa giren Mağusa Türk Gücü futbolcuları ve başkanı Koral Bozkurt, otel sahibi ve MTG eski başkanlarından Halil Falyalı'yı da ziyaret ederek kupa takdiminde bulundu.

Ziyarette konuşan MTG Başkanı Koral Bozkurt, kulüp için maddi ve manevi katkılarını eksik etmeyen Halil Falyalı'ya teşekkür ederken katkılarının bundan sonraki dönemde de devam edeceğine olan inancını belirtti. Bozkurt final maçında takıma olan güveninin tam olduğunu da ifade ederek başarılar diledi.

MTG'nin eski başkanlarından Halil Falyalı ise MTG gibi köklü bir kulübe yardım ve katkı yapmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade ederek mevcut başkan Koral Bozkurt'a teşekkürlerini iletti. Falyalı bundan sonraki dönemde de MTG ve yönetiminin yanında olmaya devam edeceğini ifade ederek futbolcuları teker teker kutladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75