banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybolcularımız TVF Pro Beach Tour’da
banner98

KKTC Voleybol Federasyonu bünyesinde bulunan Kulüplerimizden Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor sporcuları Türkiye şampiyonasına katılıyor. 17-21 Ağustos tarihleri arasında Balıkesir'in Akçay plajında düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü sporcuları tüm hazırlıkların tamamladı. 

Sporcularımız TVF Pro Beach Tour’da İddialı 

TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Çamlıkspor Kulübü, Pro açık erkek, U18 erkek ve U18 kadınlar kategorilerinde mücadele verecek. KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 Plaj Voleybol liginde büyük erkekler son şampiyonu Osman Çetintaş-Umut Aksulu Pro açıkta ülkemizi temsil ederek ter dökecek. U18 kadınlar kategorisinde ülkemizde hem büyükler hem de yıldızlar kategorilerinde başarılı sonuçlar alan İsmahan-Elif ikilisiyle, Nehir-Şerifenaz ikilisi temsil ederek mücadele edecek. U18 erkeklerde ise Boran Kaçar-Ersen Reynar ikilisi şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye’de Balıkesir'in Akçay plajında düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporcularımız adadan ayrıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75