banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol Ligleri Melekler için oynanacak
banner98

6 Şubat 'ta yaşanan deprem felaketi nedeni ile çok büyük can kayıpları ve ülke olarak tarifi imkansız acılar yaşamamız sebebi ile durdurulan voleybol ligleri 11 Mart 2023 tarihinde başlayacak. 

11 Mart' ta U14 ve U15 ligleri 13 Mart 'ta U18 Ligi 15 Mart 'ta Büyükler Play Off Müsabakaları başlayacak.

Federasyon Yönetim Kurulu aldığı kararla 11 Mart da başlayacak olan Alt Yapı Liglerinin

Şampıyon Melekler U14 Kızlar Ligi, Şampiyon Melekler U15 Erkekler Ligi ve Şampiyon Melekler U18 Kızlar Ligi adı altında oynanmasına karar verdi.

Federasyon ayrıca devam eden Büyükler Liglerinin Osman Çetintaş Büyükler Ligi (Bayan -Erkek) adı altında oynanmasına da karar verdi.

Haziran ayında başlayacak olan 2023 Plaj Voleybolu Liglerinin Şampiyon Melekler 2023 Plaj Voleybolu Ligleri adı altında oynanmasına, Plaj Voleybolunda Büyükler Kategorisinin Osman Çetintaş Büyükler Ligi olarak oynatılmasına karar veren federasyon Yıldızlar Kategorisinin Şampiyon Velilerimiz Ligi, U12 ve U13 Kategorilerinin de Şampiyon Öğretmenlerimiz Ligi adı altında oynanmasına karar verdi.

Yönetim kurulu ayrıca her yıl Ağustos ayının son haftasında geleneksel olarak Voleybol Federasyonu Şampiyon Melekler Ödül Gecesi adı altında salon ve plajda elde edilecek başarıların ödüllendirileceği geleneksel olarak bir gecenin düzenlenmesi kararını aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75