banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) arenasporkolik PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı.. İzmirde Kampa Girdi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Spor Akademisi'nden Parkeye Yeni Heyecan..!
banner98

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan liglerde “Büyük Erkekler” kategorisinde lige katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Voleybol Erkek takımı ile lige katılarak parkede ilk kez mücadele edecek.

Elit Sporcular Kadroya Dahil Edildi

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Voleybol şubesini kapatmasının aradından ülkemizin elit voleybolcuları Cafer Duvarcı (Vakıflar), Aliosman Nurettin, Kemal Şah, Salih Hekimoglu (YDÜ), Ertan Fellahoglu (Derinya), Hasan Yiğittürk transfer döneminde kadrosuna katan, altyapıdan gelen yetenekli gençler ile birlikte Mağusa Spor Akademis Voleybol büyük erkek takım bu sezon ilk kez resmi olarak parkede olacak. Büyük Erkekler liginde (2020-2021) yeni sezonun ilk kez yer alacak olan Mağusa Spor Akademisi Voleybol erkek takımı lige yeni bir soluk ve heyecan getirmesi bekleniyor. Voleybol altyapıda son yıllarda büyük atılım gösteren Mağusa Spor Akademisi bünyesinde Kasım ayı içerisinde oluşturulan takım, Milli voleybolcu antrenör-oyuncu Kemal Şah yönetiminde antrenmanlara başlayarak çalışmaları Canbulat Ortaokulu spor salonunda devam ediyor.

HEDEFİMİZ GENÇLERİ KAZANMAK

Mağusa Spor Akademisi Voleybol erkek takım antrenör-oyuncusu Kemal Şah, son üç sezondur Yakın Doğu Üniversitesi takımında profesyonel anlamda forma giydiklerini hatırlatarak şampiyonluklar yaşadıklarını belirtti. Pandeminin başlaması sonrasında voleybol şubesinin kapatılmasıyla birlikte arayış içerisine girdiklerini ifade eden Şah, altyapıda uzun süredir Mağusa Spor Akademisi çatısı altında bulunduklarını, antrenörlük yaptıklarını ve bunun devamı adına takımı oluşturma kararı verdiklerini vurguladı. Takımı oluştururken amacımız sadece ligde yer almak değil, altyapımızdan yetişen sporcularımızı kazanarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına birşeyler yapmak istiyoruz diyen Kemal Şah, ülkenin en deneyimli voleybolcularından oluşacak bir takım kurulduğunu, maddi beklentileri olmadığını ifade etti. Voleybola daha çok değer verilmesi düşüncesinde olduğunu belirten Kemal Şah, bundan dolayı gençlerimizi kazanmak istiyoruz diyerek, bunu gerçekleştirebilmek için omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kararı aldık dedi.

HEDEFİMİZ MEVCUT JENERASYONU TUTMAK

Gençlerle tecrübeli isimleri biraraya getirerek takımı oluşturduklarına işaret eden Kemal Şah, ellerindeki genç jenerasyonu tutmak ve onların gelişimine katkıda bulunmak istediklerini vurguladı. Mağusa Spor Akademisi Dernek Başkanı Ahmet Ogan’ın da konuya sıcak bakarak büyük destek verdiğini kaydeden Şah, şunları söyledi. Başkanımız Ahmet Ogan’ın desteğiyle birlikte motive olduklarını, liglerin oynanacağı bilgisini aldıktan sonra yaklaşık üç haftadır antrenmanların devam ettiğini belirten Kemal Şah, antrenman amaçlı salon konusunda yardımcı olan Canbulat Ortaokulu müdür, öğretmen ve yetkililerine teşekkür etti. Kemal Şah, hedefimiz ligde örnek olacak bir takım, gençlere örnek olurken, izleyenlere de zevk verebilecek bir oyun ve kadro tarzımız da olacaktır diyerek, Profesyonel tarzda da olmak istiyoruz dedi.

DEĞERLİ İSİMLERLE BERABER OLMAKTAN GURURLUYUZ

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan da büyük erkek takımının oluşumundan dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, altyapıda antrenörleri olan ve büyük hizmeti ve katkısı bulunan Kemal Şah’ın bu teklifinin ardından kendilerinin de sıcak bakarak hemen harekete geçtiklerini ve takımın oluşturulduğunu belirtti. Pandemi durumu ve şartları izin verirse, voleybol büyük erkek ligi başlarsa yer alacaklarını belirten Ahmet Ogan, takımda yer alan isimler ülke voleybolunda üst düzey ve tecrübeli oyuncular olduğunu, bu oyuncular hem uluslararası alanda, hem Türkiye’de hem de Güney Kıbrıs’ta bizi başarıyla temsil eden kariyerli ve karakterli ismler olduğunu, böylesi değerlere sahip çıkmak gerektiğine vurgu yaparak, onlarla beraber yürüyor olmamızdan dolayı derneğim adına gururluyum dedi.

TEMEL AMACIMIZ GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK

Akademi olarak temel amaçlarının gençlere sahip çıkmak olduğunun altını çizen Ahmet Ogan, onları kötü alışkanlardan uzak tutmayı ve voleybola ve spora kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. Öncelikli hedefimiz centilmence ve seyir zevki veren bir takım olmak, günün sonunda ulaşabileceğimiz nokta neyse onunla yetineceğiz diyen Ahmet Ogan, kaliteli bir kadroyuz ancak hedefimiz illa ki şampiyonluk olmayacaktır dedi. Ogan, ancak bu önemli isimler ve gençlerle önemli başarılar elde edeceğimizden de şüphem yoktur diyerek, takıma olan güveni ortaya koydu.

ALTYAPIYA DEVAM EDECEĞİZ

Altyapı çalışmaları devam ettiğini de hatırlatan Ogan, iki yıldır yıldız kız ve erkek takımlarının aktif olduğunu belirtti. Her geçen yıl aşama kaydettiklerine dikkat çeken Ogan, antrenörler Kemal Şah, Ertan Fellahoğlu ve Zalihe Postacıoğlu’yla çalışmaya devam ettiklerini, antrenörlerinin katkılarının büyük olduğuna ve altyapıdan değerli, başarılı gençlerin çıkmaya başladığına işaret ederek, karakterli sporcuların yetişdiğini ve bundan dolayı da onlara teşekkür etti. Amaçları arasında farklı spor branşlarında mücadele etmek olduğunu kaydeden Ogan, futbol ve voleybol yanında imkanlar dahilinde diğer branşlarda da yer almak istediklerinin altını çizdi. Spor Dairesi ve Kıbrı Türk Futbol Federasyonu’na üye kayıtlı tek özel akademi olduklarını kaydeden Ogan, altyapıda çalışmalarına devam etmekte kararlı olduklarını vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75