banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligindeki Muhtemel Rakipleri Belli OIdu..!
banner98

Spor Toto Süper Ligde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılacak olan sarı-kırmızılı temsilcimiz, kura çekimine 4. torbadan katılacak. Son yıllarda Avrupa'da istediği başarıları elde edemeyen Galatasaray'ın UEFA sıralamasındaki puanının düşük olmasından dolayı 1., 2, ve 3. torbalarda birbirinden zorlu rakipler temsilcimizi bekleyecek.

3. TORBADA DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde yer alacak olan takımların "torbaları" büyük oranda belli olurken; ön eleme turunda oynanacak olan maçlardan alınacak sonuçlar özellikle 3. ve 4. torbadan bazı değişikliklere sebep olacak. Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool, İspanyol temsilcisini yenerse 1. torbaya, yenemezse ise 3. torbaya geçecek.

4. TORBADA KESİNLEŞENLER

4. torbadan Şampiyonlar Ligi kura çekimine girecek olan Galatasaray, Almanya (Hoffenheim), İspanya (Valencia), Belçika (Club Brugge) ile birlikteÇek Cumhuriyeti, Avusturya, Belarus, Yunanistan, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan, Kazakistan, İskoçya, Sırbistan, İsveç, Polonya veya Danimarka gibi liglerin takımlarıyla ile aynı torbada yer alması oldukça yüksek ihtimal.

BASEL VE BENFICA KRİTİK

Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak olan Benfica ve Basel'in bu maçlardan alacağı sonuçlar, bazı takımların torba dağılımlarını da etki edecek. İçeriğimizde yıldızlı olan takımların (Ön eleme oynayacakları maçlardan alacakları sonuçlar ya da diğer takımların sıralamalarına bağlı olarak torba değişikliği yaşanma ihtimali) torbaları %100 belli değil.

YILDIZLI TAKIMLAR NE ANLAMA GELİYOR?

*Yıldızlı takımlar; Torbalarda yıldızlı olarak gösterilen takımların, torba değiştirme ihtimalinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından alacağı sonuçlar önemli. Örneğin; Hollanda Ligi temsilcisi Ajax, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşacağı rakibini yenmesi durumunda Şampiyonlar Ligi kura çekimine 3. torbadan giriş yapacak. Ya da Liverpool, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'i yenmesi durumunda 1. torbaya yükselecek; Real Madrid ise 2. torbaya inecek.

1.TORBA (MUHTEMEL)

Real Madrid*

Atletico Madrid

Bayern Münih

PSG

Man City

Juventus

Lokomotiv Moskova

Barcelona

2.TORBA (MUHTEMEL)

Dortmund

Porto

Manchester United

Shakhtar Donetsk

Napoli

Benfica*

Basel*

Tottenham*

3.TORBA (MUHTEMEL)

Liverpool*

Monaco*

Lazio*

Roma

Schalke

CSKA Moskova

Salzburg*

Lyon*

Ajax*

4.TORBA (KESİN)

Galatasaray

Valencia

Club Brugge

Hoffenheim

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75