banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İngiliz Devi, Ozan Tufan'ın Peşinde..!
banner98

Fenerbahçeli Ozan Tufan, Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool'un radarına geldi.



The Sun'da yer alan habere göre, Jürgen Klopp Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Norveç maçında 26 yaşındaki oyuncuyu izlemek için bir ekip görevlendirdi.



Haberde 2023 kadar sarı-lacivertli takımla sözleşmesi bulunan Ozan için Fenerbahçe en az 13 milyon Sterlin talep ettiği ve Kırmzılar'ın 2015 yılında da milli futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.



HEDEFİ PREMİER LİG

Letonya maçı öncesi gelecek planları ve hayalleriyle ilgili soruya cevap veren Fenerbahçeli futbolcu "Yeni başlıyoruz daha. Önümüzde çok önemli bir şampiyona var. Her futbolcunun hayali gibi yurt dışında ülkemi temsil etmek istiyorum. Tabii ki her futbolcunun hayali gibi benimki de yurt dışında kendimi gösterebilmek, oralarda ülkemi temsil edebilmek. Kendimi Premier League'de görmek istiyorum. İnşallah bu da en kısa sürede gerçekleşir" şeklinde konuştu.



Ozan Tufan bu sezon Süper Lig'de oynadığı 27 maçta 5 gol ve 5 asit üretti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75