banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun; ''Kısa Zamanda Çalışmalara Başlamak İstiyoruz''..!
banner98

Net bir planlama yapmadıklarını da ifade eden Göksun, herkes için sıkıntılı bir dönem olacağını söyledi.

Bu uzun sürecin herkes için sıkıntılı ve alışık olmadıkları bir süreç olduğunu ifade eden Küçük Kaymaklı çalıştırıcısı Niyazi Göksun, bir çok oyuncuda ciddi kayıpların yaşandığı bir durumun söz konusu olduğunu söyledi.

Oyuncuların bir çoğunda mental sıkıntıların da başladığını ifade eden Göksun, spora izin gelmesi durumunda Küçük Kaymaklı olarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Ocak ayında çalışmalara başlamak adına planlama yaptıklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini ifade eden Niyazi Göksun, genç ağırlıklı oyuncu grubunun bu süreç sonrasında mutsuzluğunu oyuncularında gözlemlediğini söyledi.

Herşeye rağmen özveri ile bu zorlu süreci en iyi noktaya getireceklerine inandığını ifade eden Küçük Kaymaklı çalıştırıcısı Niyazi Göksun, süreci takip ettiklerini ve en erken zamanda çalışmalara başlamak istediklerini söyledi.

Uzun süre oyuncularla birlikte olmadıklarını bu nedenle uzun bir hazırlık döneminin kendilerini beklediğini ifade eden Göksun, sporun ülke genelinde başlaması adına iyi bir organizenin şart olduğuna dikkat çekti.

Geçmiş yıllara göre farklı bir hazırlık dönemi ile birlikte farklı bir sezonun kendilerini beklediğini de belirten Küçük Kaymaklı çalıştırıcısı Niyazi Göksun süreci hep birlikte görüp yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75