banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'ye Müjde..!
banner98

Fenerbahçe, pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde, Gökhan Gönül'ün adalesinden sakatlanması moralleri bozdu.

En az 3 hafta sahalardan uzak kalacak tecrübeli oyuncunun, sezonun kalanında tam performansla oynayacak duruma gelmesi kolay görünmüyor. Gökhan Gönül'ün, her şeyin yolunda gitmesi halinde ligin son haftalarında takıma dönmesi bekleniyor.

Gökhan'dan gelen haberle sıkıntıya giren sarı lacivertli takımın teknik heyeti, Nazım Sangare'nin sakatlığının düzelmesiyle rahat bir nefes aldı.

Uzun süre takımdan ayrı kaldıktan sonra çalışmaların tamamına katılan Nazım'ın, Medipol Başakşehir maçında sağ bekte görev yapacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'ye bir iyi haber de Mesut Özil'den geldi. Yıldız 10 numara da takıma katıldı.

4 Mart'ta oynanan Fraport TAV Antalyaspor mücadelesinde sakatlanan Mesut, yaklaşık bir buçuk aydır formasından uzak kalmıştı. Sakatlığını tamamen atlatan 32 yaşındaki futbolcu, Medipol Başakşehir maçında kadroda yer alacak.

Mesut Özil'in yedekler arasında olması ve seyrine göre oyuna girmesi bekleniyor.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçeye Müjde..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75