banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Arayışları..!
banner98

Bu iki çalıştırıcıdan birisiyle anlaşılamaması halinde alternatif isimler de bulunuyor. Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken bazı isimler öne çıkıyor.

Sarı lacivertlilerin bir numarasında Lucien Favre bulunuyor. Son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran 63 yaşındaki teknik direktörle görüşmeler sürüyor.

Şimdilik sarı lacivertlilerin teklifini kabul etmeyen İsviçreli teknik adam düşünmek için süre istedi.

Bir diğer önemli seçenek ise Ralf Rangnick. Deneyimli çalıştırıcı ile anlaşılması durumunda Samandıra'nın anahtarı kendisine teslim edilecek.

Yönetim tarzında geniş yetkiler isteyen Alman teknik adamın yanında Kenan Koçak'ın da yer alması bekleniyor.

Bundesliga 2'de Hannover 96'nın teknik direktörü olan ve iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılmaya sıcak bakan Koçak da Ralf Rangnick ile çalışmaya olumlu bakıyor.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Roger Schmidt de sarı lacivertliler için öne çıkan isimlerden ancak Alman çalıştırıcıyı ikna etmek bir hayli zor.

54 yaşındaki teknik adam Avrupa'dan çok iyi bir teklif gelmemesi halinde takımından ayrılmak istemiyor.

Marco Silva ise sarı lacivertlilerin son çaresi konumunda bulunuyor.

Silva'nın menajerleri Fenerbahçe ile temasa geçerken Ali Koç ve kurmayları diğer görüşmelerden beklenen sonucun çıkmaması halinde Portekizli teknik adamı değerlendirecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75