banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Koç'tan Adaylık Açıklaması..!
banner98

Seçimde aday olup olmama konusunda henüz karar vermediğini belirten Ali Koç, "2006'da yönetime girerken kimseye sormadık, emrivaki yaptık. 2018'de sormadık ama söyledik öncesinde. Bu sefer, evdekiler arıza çıkarmaya başladı. Ben olayım, olmayayım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın, Ne kadar çok aday, o kadar iyi" ifadesini kullandı.

Denizli'de son maçta kaybedilen şampiyonlukla ilgili de konuşan Başkan Ali Koç, “Fenerbahçe, 2006 yılında Aziz Yıldırım önderliğinde üçüncü kez üst üste şampiyonluğa çok yakınken, dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Futbol Federasyonu tarafından lig dizayn edildi. O maç bugün oynansa hayatta o şekilde bitirilemezdi" açıklamasını yaptı.

3 Temmuz'un kulübe verdiği maddi ve manevi zararların devam ettiğini söyleyen Fenerbahçe kulübü başkanı, "2012'de ligin son haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu kaptırdık. 12 Mayıs'ta oynadığımız maç, garip bir maçtı. Belki de Türkiye'de bir kalecinin topla en çok vakit geçirdiği maçtır. 12 Mayıs 2012 de FETÖ kumpasıdır. FETÖ, Türk futbolunun hala içindedir. Devlete çağrıdır, bu örgütü futboldan temizleyin” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75