banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U16’da play – off zamanı
banner98

Tamamlanan lig sonrasında Kadınlarda DİGEM ligi zirvede bitirirken, Şahlan ikinci, UKÜ üçüncü, Ozanköy ise ligi dördüncü bitirdi. Erkekler de ise YDÜ ligi birinci sırada tamamlarken, Yükseliş ikinci, UKÜ üçüncü, MGA ise ligi dördüncü sırada tamamladı. Dün akşam oynanan ligin son karşılaşmalarında erkeklerde Yükseliş ile Doğukent takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyen Yükseliş maçın ilk devresini 15 -7 önde kapatırken, ikinci yarıda yine etkili oyununu devam ettiren Yükseliş sahadan 35 – 17 galip ayrılarak ligi ikinci sırada tamamlamış oldu. Gecenin bir diğer erkekler karşılaşmasında ise UKÜ ile YDÜ takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna çekişmeli geçen mücadelenin ilk devresini YDÜ 15 -12 önde kapatırken, ikinci yarıda kontrollü oyununu devam ettiren YDÜ sahadan 27 -22 galip ayrılarak ligi zirvede tamamlamış oldu. Kadınlar liginde ise gecenin tek karşılaşmasında DİGEM ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. CIU Arena’da oynanan karşılaşmada maçı başından sonuna kadar üstün götüren DİGEM ilk devreyi rakibi karşısında 14 – 6 önde kapatırken, ikinci devrede yine etkili oyununu devam ettirerek sahadan 26 – 13 galip ayrılarak ligi zirvede tamamlamış oldu. Bu sonuçlarla birlikte U16 liginde play – off eşleşmeleri şu şekilde oldu;
KADINLAR
DİGEM – OZANKÖY 
ŞAHLAN – UKÜ 
ERKEKLER
YDÜ – MGA 
YÜKSELİŞ – UKÜ 

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
U16da Play – Off Zamanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75