banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Trabzon Galibiyeti İle Başladık..! (4-18)
banner98

KKTC Hentbol U15 Kız Milli Takımı bugün başlayan 24.Ramazan Demir Açık Alan Hentbol Turnuvası’na galibiyetle başladı. Bugün Alanya’ya giden ve ayağının tozuyla ilk maçına çıkan millilerimiz Trabzon ile yaptıkları ilk karşılaşmayı 18-4 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldular. Karşılaşmanın ilk yarısını da millilerimiz 7-0 önde tamamladılar.

Yol yorgunu olmalarına rağmen Trabzon karşısında iyi bir oyun sergileyen millilerimizin elde ettiği bu galibiyet takıma bütün yorgunluğu unutturdu.

Milli Takım Sorumlusu Tarkan Kayaş ile yaptığımız görüşmede “genelde turnuvalarda oynanan ilk karşılaşmalar çok zor ve önemlidir. Özellikle rakipleri de tanımıyor olmanız bir dezavantajdır. Ancak bugün çocuklarımızın Trabzon karşısında sergiledikleri oyun ve alınan galibiyet turnuvada oynayacağımız diğer maçlar için de bize büyük bir moral ve özgüven kaynağı olmuştur. Takımımızda Petek dışında kalan diğer tüm oyuncular ilk kez milli oldular ve ilk kez böyle bir organizasyon içinde yer alıyorlar. O yüzden heyecanlıydılar. İlk kez hentbolun çimde oynanabileceğini gördüler ve oynadılar. Onlar için iyi bir tecrübe oldu. Karşılaşmalar ayni anda altı sahada oynandı.” dedi.

Takımımızın bulunduğu grupta Trabzon, Ankara Yenimahalle, Bursa Bosh ve Giresun Gençlik takımları yer alıyor. Fikstür gereği yarın maçı olmayan millilerimiz günü dinlenerek geçirecek.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75