banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şahlan Rahat Kazandı..! (20-39)
banner98

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Mehmet Artemel, Çağakan Kılıç

DİGEM: Ebrar, Ayşe, Berfin, Kıymet (1), Lütfiye, Hatice (16), Siğnem, Laden (2), eser, Beyza, Çilem, Eşenur (1)

ŞAHLAN SPOR: Şerife, Aslıhan (6), Nuray (7), Kardelen (9), Birsen (5), Leyla (7), İklim, Eda (2), Yaren (3), Elif, Sıla

İLK YARI:9-18 (Şahlan Spor)

Hentbol Yıldız Kızlar Ligi’ne sınavlar nedeniyle verilen ara sonrası bugün devam edildi. UKÜ Arena’da oynanan karşılaşmada DİGEM ile Şahlan Spor takımları karşı karşıya geldiler. Şahlan Spor rakibini rahat bir karşılaşma sonrasında 39-20 mağlup etti.

Karşılaşma her iki takımın karşılıklı golleriyle başladı. İlk 15 dakikada takımlar birbirine üstünlük kurmayı başaramadı. Bu dakikadan sonra DİGEM geliştirdiği hücumlardan boş Şahlan Spor ise golle dönerken fark giderek açılmaya başladı ve ilk yarı Şahlan Spor’un 18-9 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun mutlak hakimi ŞahlanSpor’du. Geliştirdiği tüm ataklardan neredeyse boş dönmeyen Şahlan Spor karşılaşmayı 39-20 kazanarak galibiyet serisine bir yenisini ekledi. Maçta DİGEM takımından Hatice attığı 16 golle maçın en golcü oyuncusu olurken bu goller galibiyete yetmedi. Şahlan Spor takımından Aslıhan ve Birsen oynadıkları güzel oyun ile galibiyetin önemli isimleri oldular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75