banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Plaj Hentbolu Semineri..!
banner98

“Koronavirüs salgını nedeni ile yasaklanan spor faaliyetleri sırasında camiamızı canlı tutmak, online da olsa bir araya getirmek amacı ile başlattığımız “Seminerler Dizisi”nde sırada dördüncü seminerimiz var. Online seminerler dizilerimiz ilk olarak Genel Sekreterimiz ve MHK Başkanı Ediz Arıkan’ın sunumu ile yaptığı “Oyun kurallarını birlikte yorumlayalım” başlığında gerçekleşmişti. Daha sonra ise başarılı hentbol antrenörlerimizden ve eğitmen Turgut Karamanoğlu hocamız “Altyapılarda öğretim yöntemleri” başlıklı semineri verdi.

Seminerler dizisinin üçüncüsü ise Spor Hekimi Dr.Nevzad Denerel tarafından “Sakatlıklar ve tedavi konuları” başlığında gerçekleştirildi. Katılımın büyük olduğu seminerlerimize tüm kulüp antrenörlerinin ve hakemlerimizin katıldığını söyleyebilirim. Gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olmakla birlikte bilgileri güncel tutmak ve yeni bilgiler alma adına kapalı sezonu verimli geçirdiğimizi düşünüyoruz. Bu bağlamda seminerlerimize katılan ve seminer veren değerli arkadaşlara da teşekkür ederim.

Dördüncü seminerimizi Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda hem Avrupa, hem de Uluslararası hentbol federasyonu gözlemcisi Sayın Burak Tezcan’ın sunumu ile gerçekleştireceğiz. Gerek sayın Tezcan’a, gerekse de Türkiye Hentbol Federasyonu’na da bu vesile ile teşekkür ederken, en erken zamanda, sağlıklı koşullarda yeniden hentbol organizasyonlarında buluşmak dileklerimi paylaşıyorum.”

DÖRDÜNÜ SEMİNERDE GÜNDEM PLAJ HENTBOLU

Hentbol Federasyonu seminerler dizisinin dördüncüsünü plaj hentbolu konusunda yapacak. Zoom programı üzerinden gerçekleşen seminer 10 Mart tarihinde saat 19.30’da başlayacak. Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Uluslararası Hentbol Federasyonu Plaj Henbolu Çalışma Komitesi üyesi, aynı zamanda, Avrupa Hentbol Federasyonu ve Uluslararası Hentbol Federasyonu Plaj Hentbolu gözlemcisi Burak Tezcan ile gerçekleşecek seminer “Plaj hentbolunu konuşuyoruz” konu başlığı ile yapılacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Plaj Hentbolu Semineri..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75