banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol’da Nefesler Tutuldu..!
banner98

Son maça kilitlendiler

Hentbol play – off serisinin ikinci maçları yarın akşam oynanıyor. Kadınlarda UKÜ – DİGEM, erkeklerde ise GG – Özgür Adımlar karşılaşmaları oynanacak. İlk maçlarda kadınlarda UKÜ, erkeklerde ise GG avantajlı skorla sahadan ayrılan taraf oldu. Yarın akşam oynanacak olan ikinci maçlar öncesinde, hem takımların antrenörleri, hem de takım kaptanları zorlu ikinci maçlar öncesinde açıklamalarda bulundular.

Turgut KARAMANOĞLU – Gençlik Gücü antrenörü: “Pandemi sonrası, 2021 sezonuna, elimizden geldiğince, fırsat yaratarak büyük bir özveri ile hazırlandık. Antrene olma ve maç performans grafiğimizi her geçen gün artırarak lig finaline kayıpsız ve yenilgisiz geldik. Rakibimizi son derece ciddiye alarak ilk maçımızı oynayıp, 9 sayılık bir avantaj elde ettik. Cuma akşamı oynayacağımız final maçına da ayni ciddiyet ve özenle hazırlanıp, lig şampiyonluğunu kazanıp, kupayı diğer kupalarımızın yanına götürme isteği içindeyiz, güzel bir maç olması dileği ile. Rakip takıma ve ekibine, başarılar dilerim”.

Ömer BOZKURT – Özgür Adımlar antrenörü: “U18 Lig şampiyonu, U16 Ligi şampiyonluğunun en büyük adayı olan takımlarımızdaki oyuncularımızdan oluşturduğumuz A takımımız süper lig maçlarımızda ve yarı final maçlarımızda çok güzel sonuçlar aldık. Pazartesi günü oynanan süper lig finalinin ilk maçında oynadığımız oyun ve aldığımız sonuç olumsuzdu. Kaybedilen maçın suçlamasını yapmıyoruz. Moral bozukluğu tabii ki olacaktır ama her gün yeni bir başlangıç. Cuma da yeni bir maça başlayacağız. İlk maç skor ve oyun açısından olumsuzdu. Cuma günü güzel bir oyun ve sonuç bekliyoruz. Kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız”.

Zeeb Choudry – Gençlik Gücü kaptanı: “Finalin ilk maçına çok hazır bir şekilde çıktık. Takım arkadaşlarım ile birlikte iyi bir performans göstererek avantajlı bir skor elde ettik. Elbette ikinci maçın öneminin farkındayız, ve ilk maçtan daha iyi bir performans için sahaya çıkacağız. Lig kupasını taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz”.

Ali Arda Pampuroğulları – Özgür Adımlar kaptanı: “Final maçına kaldığımız için çok mutluyuz. Ligimizde bulunan takımlar arasında yaş ortalaması en küçük takım olarak buraya kadar gelebilmek bizi çok gururlandırdı. Emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Önümüzde ki final maçında ise tüm sporseverlere keyifli bir maç izletmek için elimizden geleni yapacağız. Umarım takımımıza yakışır bir şekilde kupayı tüm destekçilerimize hediye ederiz. Takım arkadaşlarıma ve Gençlik Gücü takımına başarılar dilerim”.

Tarkan KAYAS – UKÜ antrenörü: “Pandemiden dolayı motivasyonumuz ve antrenman programımız sık sık bozulsa da, son dönemde maçların başlamasıyla kaybedilen motivasyonumuzu geri kazandık. Bizim için bir ilk olacak olan Süper Lig şampiyonluğunu çok istiyoruz. Final serisinin son maçına avantajlı girecek olsak da, çokta kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.  Takımımızla son taktik antrenmanı tamamladık. İlk maçta yaptığımız hataları yapmayarak, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Teknik ekibimiz ve sporcularımız tek yürek olup maça kilitlendik. Seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Tüm sporseverleri final müsabakalarına bekliyoruz. Final oynayacak olan tüm takımlara başarılar dilerim”.

Osman ÇELEBİ – DİGEM antrenörü: “Zor pandemi sürecine rağmen cuma gecesi 2020-2021 sezonunu kapatıyoruz. İlk maçta skor üstünlüğünü rakibimiz elde etse de ikinci maçta son saniyeye kadar savaşan taraf olacağız. Tüm hentbol severleri cuma akşamı final maçlarına davet eder, tüm takımlara başarılar dilerim”.

Betül ÇAMLI – UKÜ kaptanı: “Süper lig kupası finaline kaldığımız için çok heyecanlıyız. Finalin birinci serisini kazanmak bizleri çok mutlu etti. Şimdi sırada ikinci seri var. Bunu da kazanmamız halinde ilk süper lig şampiyonluğumuzu elde etmiş olacağız. Böylece hem çalışmalarımızın karşılığını almak hem de kupayı evimize götürmek istiyoruz. Hepimiz için sakatsız bir maç olmasını umuyorum, rakip takıma başarılar diliyorum”.

Cansın İSKENDER – DİGEM kaptanı: “Uzun soluklu bir lig geçirdik. Süreç içerisinde üzücü birçok sakatlık yaşadık. Fakat şu an artık sürecin sonuna geldik. Artık bütün sezon boyunca vermiş olduğumuz emeklerimizin karşılığını almak için son düzlükteyiz. Rakibimiz birbirini iyi bilen kendinin farkında olan iyi bir takım tabi ki güçlü bir rakibimiz var. Sonuç ne olursa olsun güzel bir maç olacağından eminim. Takım arkadaşlarıma güveniyorum, iki takıma da başarılar dilerim”.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75