banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol da Kadınlarda Sahne Aldı..!
banner98

Açılış Levent’in: 31-21

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde sezonun ilk maçında Ozanköy ile Levent karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk devresi başa baş ve çok çekişmeli mücadeleye sahne oldu. İlk devreyi 13-12 Ozanköy kadınlarının önde tamamladığı karşılaşmada, galibiyeti elde eden Levent kadınları oldu.

İkinci devrede özellikle maçın son bölümünde skor üstünlüğünü eline geçiren Levent mücadeleyi 31-21 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 8 sayı ile oynayan Ozanköy takımından Mutia Çınar olurken, Levent kadınlarının en skorer ismi 6 sayı ile oynayan Ülkü oldu.

DİGEM galibiyetle başladı: 39-32

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde sezonun açılış gününün ikinci maçı da çekişmeli geçti. Şahlanspor ile DİGEM kadınları arasındaki karşılaşmanın ilk devresi 22-15 DİGEM üstünlüğünde sona erdi. Şahlan kadınlarının oyun disiplininden kopmadan mücadelesi maç sonuna kadar devam etse de DİGEM kadınları skor üstünlüğünü elinde bulundurmayı başardı.

Maçta en skorer isim 17 sayı ile oynayan DİGEM’den Aysu olurken, Aysu’yu 12 sayı ile Deniz takip etti. Şahlanspor’dan en skorer isim 12 sayı ile Yaren oldu.

Hentbol Süper Lig maçları erkeklerde 21 Mayıs, kadınlardan 22 Mayıs’ta devam edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75