banner108
Öne Çıkanlar Ralli Tamara Meliz Redif GG Koopspor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG Hentbolcuları Bu Kez Kosova'da Boy Gösterecek..!
banner98

Gençlik Gücü Hentbol takımı, yeni bir ülke, yeni bir temas, yeni rakipler yolunda, yurt dışı vizyonuna kaldığı yerden etmek için çıktığı Kosova yolunda, ülkemizde hentbol adına kazandığı tecrübeyi yurt dışındaki takımlar ile sınamak adına Kosova’da maçlara çıkıyor.

Lig bitiminden hemen sonra hiç ara vermeden, hatta tempoyu daha da artırarak antrenmanlara devam eden takım, pandemi ve ekonomik krizin yaşattığı tüm zorluklara rağmen başta ana sponsor China Bazaar, Deniz Plaza, Armen Shipping, Express Döviz, Öksüz & Co Muhasebe, Stilevs, Asya Offlicence, Tunap Limited ve Essential Gümrükleme’nin katkıları ile Kosova’ya hazır bir şekilde gidiyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, beklemeden, uğraşarak bir şeylerin başarılabildiğini gösterebilmek, her alanda birlikte mücadele ederek kazanabileceğini anlatmak adına kulüp olarak üstlendiğimiz bu misyonun, tüm kulüplere örnek olması dileği içindeyiz.

Engellemeler ya da ambargo diye önümüze koyduğumuz duvarın aşılabildiğini gösterebilmek adına geçen yıl Bosna Hersek ‘te kırdığımız duvarı bu yılda Kosova yolunda üzerine daha da koyarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. 12-14 Haziran 2022 tarihleri arasında Kosova’nın Prizen şehrinde oynanacak olan maç programı aşağıdaki gibidir.

Ayrıca Kosova’daki karşılaşmaları Facebook üzerinden Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü sayfasından canlı olarak yayınlayacağımız maçları taraftarlarımız ve tüm sporseverler takip edebileceklerdir.

OYNAGG

Maç Programı

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75