banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! Cemal Erdoğan Mahkemeye Başvuruyor..!
banner98

Hentbolda sorunlar bitmiyor. Olaylı YDÜ-Esentepe maçı sonrası yaklaşık 1 ay duran ve cezaların açıklanmasıyla birlikte bugün tekrar kalındığı yerden oynanmaya başlanan Yıldız Erkekler Ligi’nde Esentepe Belediyesi Salon Sporları Spor Kulübü Başkanı Cemal Erdoğan takımının bugün oynaması gereken MGA maçına çıkmadı.

Perşembe günü oynanacak Serdarlı maçına da çıkmayacaklarını belirten Erdoğan federasyonun verdiği ceza konusunu Spor Dairesi Ceza Kuruluna taşıdıklarını, yarın da avukatları aracılığıyla mahkemeye başvurup ara emri aldıracaklarını söyledi.

Erdoğan’dan Şok İddia: “Bu sezon oynanan hiçbir lig geçerli değildir”

Esentepe Belediyesi Salon Sporları Spor Kulübü Başkanı Cemal Erdoğan Arena Spor Kolik’e yaptığı açıklamada şok bir iddiada bulundu. Bu sezon Esentepe olarak katıldıkları liglerde Hentbol Federasyonu’nun hiçbir oyuncusuna lisansını vizelemediğini, oyuncularının vizesiz oynadığını ve getirdiği üç yabancı oyuncuya da federasyonun lisans çıkartmadan oynattığını iddia etti.

Erdoğan ayni uygulamanın mutlaka başka kulüplere de yapıldığını düşündüğünü belirterek yarın avukatları aracılığı ile mahkemeye başvuracaklarını ve oynanmakta olan Yıldız Erkekler Ligi için ara emri, bu sezon diğer oynanıp biten liglerin de geçersiz sayılması için gerekli girişimi yapacaklarını söyledi.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75