banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Finalin Adı; GG – Özgür Adımlar Oldu..!
banner98

Dün akşam oynanan erkekler play – off ikinci maçları sonrasında GG ve Özgür Adımlar adını finale yazdırdı

GG güle oynaya finalde

Play-off’un ilk karşılaşmasında rakibi MGA’yı 23-34 mağlup eden Gençlik Gücü, dün akşamda rakibi karşısında 43-20 galip gelerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk devresini rakibi karşısında 17-9 önde kapatan Gençlik Gücü maçı da 43-20 kazanarak finale yükselen takım oldu. Gençlik Gücü’nde İbrahim Öksüzoğlu 9 golle öne çıkarken, MGA takımında Ataer, 6 golle takımının en golcü ismi oldu.

Özgür Adımlar bileğinin hakkıyla

Gecenin ikinci maçında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine 27-33 mağlup olan Özgür Adımlar, dün akşamki karşılaşmayı 36-43 kazanarak adını finale yazdırdı. Maçı başından sonuna iyi mücadele eden Özgür Adımlar ilk devreyi rakibi karşısında 14-21 önde kapatırken, ikinci yarıda yine iyi oyununu devam ettirerek sahadan 36-43 galip ayrılan taraf oldu. Özgür Adımlar’da Kaan Oytun 10 golle geceye damga vururken, UKÜ’de Fatih ve Muhammet 8 golle oynayan isimler oldu.

İlk maçlar Pazartesi akşamı

Hentbol final karşılaşmalarında ilk maçlar 28 Haziran Pazartesi akşamı oynanıyor. Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan final ilk maçlarında kızlarda DİGEM – UKÜ, erkeklerde ise GG – Özgür Adımlar takımları karşı karşıya gelecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75