banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe Hentbol Duayenler Etkinliği İptal..!
banner98

Esentepe’de önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Hentbol Duayenler Etkinliği iptal edildi. Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Esentepe Hentbol Duayenler Etkinliği’nin tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle iptal edildiğini kamuoyuna duyurdu.

Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

Hentbol Duayenlerinden Duyuru Sevgili Hentbol Dostları; Bütün dünyada etkisini gösteren coronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle 11. Esentepe Duayenler Etkinliğimiz iptal edilmiştir.

1-11. Hentbol duayenleri etkinliği kapsamında 9 Eylül 2019 tarihlerinde KKTC Esentepe Belediyesi ve başkanı Cemal Erdoğan, Hentbol Federasyonu Başkanı Yüksel Bahadır Ayhan ve Hentbol Duayenler kurulu başkanı Ahmet Türe başkanlığında ortak protokol imzalandı.

2-Bölge ve takım sorumlusu arkadaşlarla sürekli iletişim halinde takımların katılmalarına kendi planlamalarına fırsat yaratıldı.

3-Ulaşım ve konaklama seçenekleri üzerinden talepler değerlendirildi.

4-Katılım sayısının fazla olduğunu görünce bu etkinliğimizin birbiri ile özlem gidermek için çok kıymetli olduğu gerçeği vurgulanmış oldu.

5-Dünyanın başına bela olan coronavirüsün(covid-19) sebebiyle bütün organizasyon ve spor etkinlikleri iptal edildi.

6-Bu zaman zarfında sürekli devlet büyükleri ve bilim kurulu üyelerinin açıklamaları takip edildi.

7-Türkiye ve KKTC de uçuş yasağı getirildi. Hatta KKTC de sokağa çıkma yasağı getirildi.

8-Konaklama merkezi olan Mal-Pas oteli karantina oteline çevrildi. Karantinanın organizasyonun tarihlerinde de süreceği görülmektedir.

9-Malpas oteline yapılan ödemelerin geri alınması için Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ile Organizasyon Kurulu üyesi Mahmut Emen’in otel yöneticileri ile yapacakları görüşme neticesinde uygulanacak yöntem belirlenecektir.

10-KKTC de organizasyon yapılma talebinin Duayenler tarafından çok istekli olunması ve Esentepe Belediyesinin talebi doğrultusunda 2021 yılı etkinliği hep birlikte kararlaştırılacaktır.

11-2021 yılı Sakarya Gaffar Okkan Hentbol Duayenler etkinliği malum salgının durumu ve etkileri dikkate alınarak planlanacaktır.

12-Hentbol Duayenlerinin geleneksel buluşmalarını Coronavirüs engellemeyecektir. Sadece biraz sabredip evde kalalım sağlıklı olalım.

Haber: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75