banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Şanlıtürk Korbay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Büşra Çok Korkuttu..!
banner98

Hentbol Büyük Kadınlar Ligi finalinde dün gece karşı karşıya gelen DAÜ-UKÜ takımları arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Büşra’dan iyi haber geldi. Maçın tamamlanmasına 12 dakika kala DAÜ oyuncusu Marijana’nın şutuna engel olmak isterken yüzüne gelen darbe sonucu yere yığılan ve yüzü kanlar içinde kalan Büşra hemen ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tedavi sonrası gözünün altında yarık meydana geldiği ve gözünde de ciddi derecede çizikler oluştuğu tesbit edildi.

Yapılan tedavi sonrası taburcu edilen Büşra ile yaptığımız görüşmede gözünün altında bir yarığın ve gözünde de ciddi çizikler olduğunu söyledi. Şu an durumunun iyi olduğunu da belirten Büşra daha da kötü bir durumun yaşanmadan atlatıldığına şükretti.

Final maçında Büşra’nın sakatlandığı sırada YDÜ, DAÜ karşısında 3 farklı üstündü ve Büşra da kaydettiği 8 golle maçta en çok gol atan oyuncu durumunda bulunuyordu.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Anahtar Kelimeler:
Büşra Çok Korkuttu..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75