banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zihni; "Hedefim Önce 1.Lig, Sonra Süper Lig"..!
banner98

“Futbolu meslek olarak seçtim”

Küçük yaşlarda futbola başladığını söyleyen Zihni, meslek olarak da futbolculuğu seçtiğini söyledi. Şu an için üniversite eğitimine ara verdiğini söyleyen Zihni, “Profesyonel olarak kendimi futbola adadım. Küçük yaşlardan başlayan futbol aşkını meslek olarak yapmak çok güzel bir duygu. Ailemden de bu konuda hep destek aldım. Umarım çalışarak daha iyi yerlere geleceğim” dedi.

“Hedefim önce PTT, sonra Süper Lig”

Şu an için hedeflerine adım adım gittiğini söyleyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zihni, “Başarılı bir sezonu geride bıraktım. İlk zamanlarda takıma alışmak zaman aldı. Ancak daha sonra insan alışıyor. Tesislerde kalıyorum. Burada düzenli bir hayat kurdum” dedi.

Kırşehir Belediyespor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Zihni, hedeflerini de spor sevisiyle paylaştı. Başarılı orta saha oyuncusu, “Basamakları adım adım çıkmayı planlıyorum. İyi bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim. Her oynadığım maçta tecrübe kazandım. Önümüzdeki sezonu daha iyi geçirip PTT 1.Lig’e transfer olmak istiyorum. Orada da oynadıktan sonra hedefim Süper Lig’dir” şeklinde konuştu.

“Bursa maçı kariyerimin maçı”

Genellikle tüm maçlarda ilk 11’de takımın değişilmeyen oyuncusu olmayı başaran Zihni Temelci, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da forma giydi. Genç futbolcu, “Bursaspor ile oynadığımız maçı unutamam. O gün iyi bir performans sergiledim. Saha içerisinde Kıbrıslı Türklerin neler yapabileceğini uyguladıkça daha iyi görüyoruz. Yeni sezonda daha tecrübeli bir Zihni izlettireceğim” dedi.

“Bireysel çalışmalara başladım”

Şu an Kıbrıs’ta bulunan ve yaklaşık 3 hafta sonra Türkiye’de gidecek olan Zihni Temelci, “1 hafta dinlendikten sonra bireysel olarak salon çalışmalarına başladım. Uyku ve beslenme düzenime de devam ediyorum. Yeni sezonda daha iyi bir Zihni izlettirmek istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Zihni’nin formasını giydiği Kırşehir Belediyespor, ligi 49 puanla 8’inci sırada tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75