banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zenga'da "Oyna GG" Diyecek..!
banner98

Gelecek sezon 1.ligde mücadele edecek olan Gençlik Gücü’de Osman Karamanlı başkanlığa seçilirken yola hızlı koyuldu.

GG ilk olarak golcü futbolcu Kasım Dağman’ı renklerine bağladığını açıklarken dünde teknik kadroya takviye yaptı.

Ülkemizin geçmişte başarılı kalecilerinden ve şu anda kaleci antrenörlüğü yapan Ahmet Çeliker(Zenga) ile yeni sezon için anlaşan Gençlik Gücü Kemal Yürekli - Niyazi Özekmekçi ikilisi ile GG’nin başarısı için çalışacak.

Geçtiğimiz sezon Cihangir’de görev yağan ve son haftalarda takımla yollarını ayıran Ahmet Çeliker sosyal medya hesabından anlaşma ile ilgili şu açıklamaları yaptı.

“Bugün itibarıyla Gençlik Gücü Spor Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Buradan beni aralarına kabul eden Mazhar başkanımdan, Kulüp Başkanı Osman Karamanlı’ dan tutun da tüm yönetim kurundaki çok kıymetli dostlarıma, Ahmet Öztemer ve teknik ekip arkadaşlarım Kemal Yürekli hocam ve Niyazi Özekmekçi hocalarım beni aranıza kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra işim sahada çok çalışmak ve GG’yi hak ettiği yerlere getirmek ve oralarda kalıcı tutmak adına üzerime düşen tüm vazifeleri yapmak. Hepinize çok teşekkür ederim”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Zengada Oyna GG Diyecek..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75