banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yine Mahkemeye Çıktılar…! Bu Kez 4 Gün Tutukluluk Verildi..!
banner98

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, zanlılar Mahsun Yıldırım, Mehmet Emin Yıldırım, Kemal Yıldırım, Joseph Chuhudi Obidiaso, Kemal Uçaner ve Muhammed Yeşilyaylalı’nın, “vahim zarar , kasti hasar, polisi darp ve görevinden men, rahatsızlık ital-i lisan ve uygunsuz davranış suçlarından tutuklandıklarını söyledi.

Polis, karşılaşma sırasında, kırmızı kart gören Göçmenköy futbolcusu Kemal Uçaner’in taşkınlık yaparak hakemi darp ettiğini, daha sonra kendisini dışarı çıkarmaya çalışan 5 polis memuruna saldırarak darp ve küfür ettiğini bu sırada olaya diğer zanlıların da dahil olduğunu belirtti. Yaşanan olaylar sırasında zanlıların K.B isimli polis memurunun burnunun kırılmasına neden olduğunu vurgulayan polis, meseleyle ilgili ilk etapta bir kişinin daha arandığını ifade etti.

Soruşturmanın devam ettiğini, 10 kişinin sorgulandığını, 30 ifade alınacağını ve incelenecek kamera görüntüleri olduğunu belirterek, zanlıların dört gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme, zanlıların 4 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75