banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi GHE Çetinkayada Cemal Kır dönemi Genç Kartallar İmzaya Hazırlanıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yılın Hakemini de Bezdirdiler..! Evren Karademir Hakemliği Bıraktı..!
banner98

Aksa liglerinde son 8 haftaya, Noderland Kupasında çeyrek finallerin oynandığı en kritik dönemde futbolumun en başarılı genç hakemlerinden Evren Karademir’in hakemliğini askıya aldığı öğrenildi. 

Son yıllarda Merkez Hakem Komitesinde yapılan adaletsiz hakem tayinlerinden dolayı geçtiğimiz sezon 4 genç gelecek vaat eden hakemliğini sonlandırmasından sonra bu sezonda huzursuzluk devam ediyor.

Bazı hakemlerin hatalar yapmasına rağmen ısrarla maçlara verilmesi bazı hakemlerin ise devamlı olarak dinlendirilmesi, alt liglere yada 4.hakem olarak görevlendirilmesi bir çok hakemde huzursuzluk yaratırken sezon sonu bir çok hakemin hakemliği bırakmayı planladığı ve dillendirilmeye başladığı dönemde şok karar Evren Karademir’den geldi.

Son zamanların en çıkışta ve geçtiğimiz sezonun KTSYD ve Yenidüzen tarafından yılın hakemi seçilen Evren Karademir son dönemlerde yaşanan adaletsiz hakem tayinlerinden dolayı hakemliğini askıya alma kararı aldığı öğrenildi. 

Son 7-8 haftada 2 kez Süper Ligde görevlendirilen ve genellikle 1.lige atanan genç ve başarılı hakem Perşembe gün açıklanan yeni haftanın hakem tayinlerinde 2 maçta 4. Hakem olarak görevlendirilmesi sonrası istemeyerek de olsa çok sevdiği hakemliği askıya alma kararı aldı. 

Karademir’in MHK üyesini arayarak maçlarını iade ettiğini ve sezon sonuna kadar hakemlik yapmayacağını ilettiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon Ömer Doğru, Ali Özçınar, Necmi Bulut ve İsfendiyar Açıksöz gibi genç hakemlerinde bu rahatsızlıktan hakemlikten kopmasından sonra yaprak dökümü bu yılda devam etmeye başladı. 

Hakem sayısının artırılmasının beklendiği bir dönemde önemli isimlerin hakemlikten kopmasına artık bir dur denmesinin ve bu hakemlerin tekrar futbolumuza kazandırılması için Başkan Hasan Sertoğlu’nun devreye girmesi bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75